Den mystiske fortid

Mit liv startede i solskinsbyen Skælskør. En meget skøn by, som bød på meget for os børn. Der var børnefugleskydning hvert år, rod i rocken, skolefodbold og mange andre sjove og spændende ting.

Vi boede først og fremmest på næstvedvej i et hus. Dette kan jeg ikke huske, for det var dér vi boede da jeg blev født, og vi boede der til jeg var 2 (så vidt jeg kan huske). 😄

Min far og mor boede sammen dengang, men det var dog ikke lutter lagkage for min mor. Hun har fortalt at han indimellem drak allerede dengang, og at de jo skændtes forholdsvis tit især til sidst.

Min skønne mor kæmpede med at holde sammen på os og var alene med min storebror og jeg et stykke tid. Hun har studeret mens hun var alene med os og klaret det super flot.

Vi flyttede til købmandsgården efter vores  mor og far blev separeret, og desværre husker jeg heller ikke ret meget fra dengang. Det er underligt for mig ikke at kunne huske så meget. Jeg føler det er noget jeg har prøvet at fortrænge, for kan virkelig ikke erindre ret meget. Føler mig også lidt mærkelig. For når min kæreste sidder og fortæller om hans barndom, sidder jeg faktisk og føler mig lidt fortabt og mærkelig. Ved jo godt det er fjollet, men synes ikke det er særlig sjovt ikke at kunne snakke så meget om min barndom,  fordi jeg ikke kan huske det!!

Nå, men min mor mødte så John, som blev en del af vores liv, sammen med hans søn Mick. Det var spøjst i starten at få en anden mand ind i vores liv, som blev vores stedfar/bonusfar. Jeg har fået af vide at John havde meget svært ved at acceptere min storebror og jeg, især mig. Ved ikke hvorfor, og jo alligevel godt, for det er jo ikke nemt at acceptere andres børn, når man pludselig skal dele hverdag med dem. Det er møg svært (forstår jeg jo den dag i dag, med en bonus datter på 8 år). Men anede jeg jo ikke dengang.

Jeg holdte jo på en måde af ham, men hadede ham også som pesten.

Det er et mystisk kærligheds/had forhold man har. But that is the life as a stepdad/mom.

Fortsættes en anden dag. 🙂

Skriv et svar