Hvem er jeg så?

Min skønne søn på 1 år og jeg.

Hej alle sammen 🙂

Jeg hedder Trine og er sygeplejestuderende i Roskilde. Jeg Har dog lige holdt 1 års barsel med min søn Tristan. Jeg starter på studiet igen i uge 46. Glæder mig meget til at komme i gang igen. Lige nu får jeg tiden til at gå med at køre Tristan i dagpleje, træne i Loop, få redet et par gange om ugen og ellers skal jeg i gang med at læse op til studiet, så jeg er klar til at komme i gang igen.

Jeg bor ved Svebølle sammen med min kæreste i et lille hus og jeg har boet her ca. 2½ år, min kæreste derimod har boet her i 13 år. Min kæreste Mikkel har en datter, Emilie, på 8 år og han har også en anden datter, med sammen mor, men datteren gik desværre bort 3 mdr. efter fødslen (dette kan i høre mere om senere).

Jeg er gået i gang med at blogge, fordi jeg har rimelig meget i bagagen. Dette er kommet med til udtryk efter fødslen af Tristan. Så jeg har nogen gange virkelig brug for at komme af med noget af det. Der er sket meget på meget få år og dette kan jeg også mærke. Jeg har gået i terapi gruppe i Kalundborg (grundet efterfødselsdepression) de sidste 5 mdr. ca. og dette har hjulpet meget, men tænker at dette her vil hjælpe mig endnu mere til at komme af med nogle af de ting, som jeg render og spekulere på i hverdagen.

I vil høre meget mere om mit liv fremadrettet. Nu vil jeg bare rigtig gerne godt i gang og så håber jeg at det kan hjælpe mig i min hverdag. <3

 

 

Skriv et svar